art header
title separator

article separator article separator menu

ΦΑΓΗΤΑ

ΓΛΥΚΑ

article separator
staff
restaurant section

Μιχάλης Ντουνέτας

Executive Chef

Σπούδασε στην Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία και έκανε σεμινάρια εξειδίκευσης στο Μαρόκο και την Κούβα. Μεταπτυχιακός καθηγητής στη σχολή Le Monde. Σύμβουλος εταιρειών Τροφίμων και Εστίασης. Executive Chef Ομίλου Β.Σταθοκωστόπουλου, Baraonda, Vive Mar κ.ά. Συνεργάτης του «ΒΗΜΑ Gourmet».

restaurant section

Κωσταντίνος Τσάτσαρης

Sommelier

Απόφοιτος της Le Monde στις ειδικότητες Sommelier και Food and Beverage Management. Επιπλέον σπουδές Μαγειρικής Τέχνης και Bartender.

restaurant section

Γουλόπουλος Κωνσταντίνος

Chef

Απόφοιτος των ΙΕΚ LE MONDE στην ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης. Έχει συνεργαστεί με τον chef Χριστόφορο Πέσκια στο P-BOX και στο Poseidonio στις Σπέτσες, με τον chef Αλέξη Ζόπα στον Scorpio στη Μύκονο και στο Dinner by Heston Blumenthal στο Λονδίνο.

restaurant section

Ανδρέας Ρήνας

Βοηθός chef

Απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην ειδικότητα Μαγειρικής Τέχνης. Έχει συνεργαστεί με τον chef Αλέξη Ζόπα στο Vive Mare, Baraonda και Ακρωτήρι.