Η «ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ» ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΤΕΡΖΗ

Στο El Convento del Arte

Τις Παρασκευές 11 και 18 Οκτωβρίου 2019

 

Φέρνοντας μαζί της όλα της τα ακούσματα από την δεκαετή μουσική εμπειρία της στην Αμερική, συνδυασμένα με ενορχηστρώσεις με άρωμα από Ανατολή αλλά και την ελληνική της ψυχή, η Γιάννα συστήνεται στο κοινό με ένα μοναδικό τρόπο που προκαλεί έκπληξη σε όσους τη δούνε επί σκηνής.

Η μουσική παράσταση “Δύση Ανατολή” αποτελείται από μια προσεγμένη επιλογή αγαπημένων mainstream τραγουδιών της παγκόσμιας και ελληνικής σκηνής. Από τον Sting και τον Gnarls Barkley μέχρι την Χαρούλα Αλεξίου, από ελληνικά παραδοσιακά τραγούδια μέχρι διεθνείς pop επιτυχίες, όλα ενορχηστρωμένα με μελωδίες, κρουστά και όργανα από την Ανατολή αλλά και ταυτόχρονα συνδυασμένα με τον ηλεκτρονικό ήχο. Σε concept του Μιχάλη Μόσχου και ενoρχηστρώσεις του TeoArkitekt, αποκαλύπτεται ένας φρέσκος τρόπος διασκέδασης, απρόσμενος αλλά και με διάχυτη την αίθηση της οικειότητας, αφού κάθε τραγούδι ξυπνά γνωστά σε όλους συναισθήματα.

Η πρώτες εμφανίσεις φαίνεται πως μίλησαν ήδη στις καρδιές των θεατών, αφού η Γιάννα καταφέρνει με τη ζεστή της φωνή, τη μεταδοτικότητα αλλά και το πάθος της, να μας παίρνει μαζί της σε κάθε τραγούδι. Χρόνια ονειρευόταν να «παντρέψει» αυτούς τους δυό κόσμους της Δύσης και της Ανατολής, που τόσο καλά γνωρίζει, και τώρα πια μετά από σκληρή δουλειά και πολύ αγάπη, το παρουσιάζει σε όλους μας με ενθουσιασμό.

Συντελεστές:

Ενορχηστρώσεις: TeoArkitekt

Ερμηνεία : Γιάννα Τερζή

Πλήκτρα: Αλέξανδρος Κούρος

Πνευστά: Βαχάν Γκαλστιάν

Βιολί: Βαγγέλης Τούντας

Κρουστά: Ερέν Αλίογλου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μιχάλης Μόσχου

Φωτογραφίες: Βαλεντίνη Αμασιάδη

 

Πού:

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα
 

Μουσική Παράσταση: «Δύση Ανατολή»

Παραστάσεις: Παρασκευές 11 & 18 Οκτωβρίου 2019

Διάρκεια: 2 ώρες με 10 λεπτά διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30  – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com

Είσοδος: 10,00 €

Ελάχιστη κατανάλωση:5,00€