«Μαγνήτες» / «Aimants» με την Pavlina Styl 
στο El Convento del Arte το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η περφόρμερ Pavlina Styl μαζί με το εξαιρετικό κουαρτέτο της, θα μας μαγνητίσει για άλλη μια φορά το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Εl Convento del Arte μέσα από μια μουσική παράσταση γεμάτη συναισθηματικές εναλλαγές, με σκοπό να παρασύρει το κοινό της, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την αιθαντικότητα της, στα σκοτεινά μονοπάτια του έρωτα, της διαφορετικότητας, του πάθους, της αναρχίας και του απαγορευμένου…..

Με διάθεση ρετρό και πρωτότυπες διασκευές ερμηνεύει σε τέσσερις γλώσσες διαχρονικά κομμάτια του ελληνικού και διεθνές ρεπερτορίου και μας ταξιδεύει στο Παρίσι και την Belle Époque, στο μεσοπολεμικό Βερολίνο, στο Αmsterdam, στη Νότια Ιταλία επιστρέφοντας στην Ελλάδα όπου θα μας παρουσιάσει και ζωντανά το νέο της τραγούδι «Μαγνήτες»/«Aimants» από το πρώτο της προσωπικό album. 

Το πρόγραμμα της είναι βασισμένο κυρίως στο μουσικό θέατρο και το καμπαρέ με jazz στοιχεία, swing-cabaret, tango και valse μέσα από τους ρυθμούς των J. Brel, Ε. Piaf, C. Aznavour, M. Dietrich, Κ. Weill, Νino Rota, J. Kander, T. Waits, Σ. Κραουνάκη, Ε. Καραΐνδρου κ.α.

Συντελεστές :
Pavlina Styl: Φωνή 
Νίκος Καλαντζάκος: Πιάνο
Φοίβος Μποζάς: Σαξόφωνο 
Γιώργος Κωστόπουλος: Κοντραμπάσο
Σεραφείμ Μπέλλος: Ντράμς-Κρουστά 

Επιμέλεια παραγωγής: Pavlina Styl
Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Νew song! https://youtu.be/5yg76S1dULA