ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MOTTET feat Ξένια Γαργάλη 

στο EL CONVENTO DEL ARTE

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

 Σ’ όλο τον κόσμο

Μετά την ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο παρουσίαση δίσκου τους, οι Mottet επιστρέφουν στο ατμοσφαιρικό El Convento del Arte για να καταθέσουν ακόμα μια φορά τη δική τους μουσική πρόταση.

Οι Mottet είναι το μουσικό σχήμα που δημιούργησαν ο Σωτήρης Καστάνης (κιθάρα) και ο Δημήτρης Κουζής (βιολί), μουσικοί με πολυετή και πολυσχιδή καλλιτεχνική παρουσία.

Μαζί με την Ξένια Γαργάλη στη φωνή, τα τελευταία χρόνια στις ζωντανές τους εμφανίσεις περιπλανώνται μουσικά σε διαφορετικά είδη και εποχές. Από τους παραδοσιακούς ήχους στη τζαζ νοσταλγία και από την ποπ ανεμελιά στο κινηματογραφικό ύφος.

Έτσι μετά τη «Γλυκιά Ζωή» σε στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους και μουσική δική τους, κυκλοφορούν ψηφιακά ολόκληρη την πρώτη τους δουλειά που έχει τον τίτλο «Σ’ όλο τον κόσμο».

Ο κατάλληλος χώρος του El Convento del Arte τους υποδέχεται ξανά, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, για να παρουσιάσουν τόσο τα καινούρια τους κομμάτια όσο και μουσικές που μας ταξιδεύουν από τη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, ως το Παρίσι και τη Νέα Ορλεάνη, φιλτραρισμένα μέσα από χαρακτηριστική τους εκλεπτυσμένη αισθητική και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ελάτε και εσείς να γίνετε συνταξιδιώτες τους!

Σας περιμένουν!

Συντελεστές:

Mottet: Σωτήρης Καστάνης, Δημήτρης Κουζής, Γιώργος Σχοινάς

Τραγούδι: Ξένια Γαργάλη

Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Οργάνωση Παραγωγής: Νίκος Τσαούσης

 

Πού: στο El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

 

Παραστάση: Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

 

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 20:00 – ‘Ωρα έναρξης: 20:30

Ο χώρος λειτουργεί από τις 20:00 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: arttankltd@gmail.com – web address : http://www.elconvento.gr/
 

Είσοδος:  8,00 euro